Fereg rejtveny. féregrágta

Fereg rejtveny

Tartalom

  csepp a paraziták bactefort

  A galadféreg fertőzés tünetei és kezelése Fereg rejtveny Tartalom Saját megfejtés ajánlása Ha szeretnéd, hogy egy fereg rejtveny ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd fereg rejtveny a megfejtést és a meghatározást az fereg rejtveny mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot!

  Az adatok egy szerkesztői elbírálás után bekerülhetnek az adatbázisba, és megjelenhetnek az oldalon. Ha rendszeresen szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, mert a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk a megfejtés beküldéséhez!

  meghatározza a parazita helmintákat

  Megfejtés:   a rejtvény megfejtendő rubrikái Meghatározás:   az adott megfejtés definíciója Írd be a képen látható ellenőrző kódot az alábbi fereg rejtveny A megfejtés beküldése előtt kérlek ellenőrizd, hogy a megfejtés nem szerepel-e már az oldalon valamilyen formában, mert ebben az esetben nem kerül még egyszer felvitelre!

  Rejtvények teljes poénja elvi okokból nem kerül be az adatbázisba! Lehetőség fereg rejtveny kérlek kerüld a triviális megfejtések beküldését, mint pl.

  milyen gyógyszereket kell bevenni a férgek ellen

  Ezeket egyszerű odafigyeléssel mindenki meg tudja oldani, és fereg rejtveny több fereg rejtveny verziójuk létezhet, ezért ezek sem kerülnek be az adatbázisba! Ez az elvárás. A rejtvényekben azonban sok esetben ugyanannak a megfejtésnek a meghatározásai merőben eltérnek egymástól, így a hasonlósági keresés ellenére is rengeteg esetben előfordul, hogy egy adatbázisban meglévő megfejtés nem kerül listázásra, mert a felvitt meghatározás nagyobb mértékben eltér az aktuális rejtvényben szereplőtől.

  biztonságos tabletták férgek számára

  A rejtvényfejtő sokat fereg rejtveny ezen a problémán és egyben saját magán is, ha a rejtvényekben olvasható meghatározások rövidebb, kvázi tőszavas formájára keres rá az oldalon. Ha túl sok a találat, akkor még mindig szűkítheti azokat a keresési kifejezés bővítésével, újabb betűk vagy új szó hozzáírásával.

  a paraziták gyorsan futnak körül

  Mivel a két meghatározás nagyobb mértékben eltér egymástól, ezért a keresés jó eséllyel nem ad találatot, fereg rejtveny a keresett megfejtés mégis az adatbázisban van. Ha azonban kapásból a "francia folyó" kifejezéssel keresünk, akkor mindegy, hogy az adatbázisban a "francia" vagy "franciaországi" forma került rögzítésre, mert a rövidebb, kvázi tőszavas keresés természete miatt a "francia" szó mindkét meghatározásban szerepel.

  határozza meg a holoparasiteseket

  Amellett, hogy fele fereg rejtveny is kell gépelni hozzá, ami azért is jó, mert az emberek ugye szeretnek fereg rejtveny rövidíteni.