Tartalomjegyzék

Szájvíz öblítés, Chlorhexamed szĂĄjfertőtlenĂ­tő szĂĄjvĂ­z ml - StatimPatika - Online Patika

Pfeil nach unten Adagolás, alkalmazási mód és időtartam: Naponta kétszer - reggel és este - étkezés és fogmosás után ajánlott.

a korbféreg lokalizációja az emberi testben

Az adagolókupakot a jelölésig kell megtölteni 15 ml ; az oldatot körülbelül 1 percig a szájban tartva öblögetni vagy a torokban gargarizálni, majd kiköpni. Utána nem szabad vízzel vagy más folyadékkal öblíteni.

Fúvóka tisztítás

Mivel a készítmény alkoholt tartalmaz, kérjük forduljon orvoshoz, ha gyermeke véletlenül lenyelt az oldatból. Öblítésre, gargalizálásra hígítás nélkül alkalmazandó!

A szájöblítők használata nem helyettesíti a fogmosást és a fogselymezést. Mit takar pontosan a klórhexidines szájöblítő?

Figyelmeztetések Pfeil nach oben Kizárólag szájüregi alkalmazásra! Szembe, fülbe ne kerüljön! Ha a szájvíz a szemébe került, akkor azonnal és alaposan vízzel mossa ki.

Nagyon jól használható fogmosás után, hogy extrán friss és tiszta érzetünk legyen, de akkor is nagyon jó hasznát vehetjük, ha nincs módunk fogat mosni, mégis szeretnénk felfrissíteni a leheletünket. Itt is igaz, hogy a bolti termékek sokszor olyan anyagokat is tartalmaznak, melyekre egyáltalán nincs szüksége a szervezetünknek, még a szánknak sem, ahonnan persze lenyeljük mindazt, ami oda kerül, így a szájvíz maradványait is.

Alkalmazásakor a fogak és a nyelvhát elszíneződhet, amely szájvíz öblítés kezelés után magától elmúlik. Ez nagymértékben csökkenthető ill.

melyik gyógyszer jobb az emberi férgek számára

Használatakor kezdetben átmeneti ízérzés-zavar és égető érzés keletkezhet a nyelven, amely a folyamatos használat során általában szájvíz öblítés.

Ha ezek a hatások tartósnak bizonyulnak, a további használat előtt kérje ki fogorvosa véleményét!

paraziták és kezelés népi gyógyszerekkel

Tilos az oldatot lenyelni. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

a halakban élő paraziták hőmérsékleten meghalnak

Vállalat címe.