Másfél méter hosszú szalagféreg volt a sushi kedvelő ember testében

Szalagféreg emberben. Mi a bélférgesség?

Tartalom

  mit tegyünk, ha a száján rothadt szag van

  Másfél méter hosszú szalagféreg volt a sushi kedvelő ember testében Origo Az esetet a kezelőorvosa, Dr. Kenny Bahn osztotta meg a honlapján. Egy férfi véres hasmenésre panaszkodott, ezért bement a sürgősségi osztályra — írta a Fox New.

  rossz lehelet a reggeli fórumon

  A sürgősségi osztályon szalagféreg emberben szkeptikusak voltak, amikor az ember ragaszkodott hozzá, hogy hívjanak egy rezidens a Regionális Orvosi Központból. Szerettem volna férgeket kezelni, amíg meg nem láttam az szalagféreg emberben — írja az eset kapcsán az orvos a honlapján. A kiterített toalettpapíron ott volt ez az óriási és hosszú szalagféreg —írja Dr.

  hatékony vírus az emberek férgek számára

  Miután kibogoztuk és kiterítettük 5,5 láb hosszú, azaz több mint másfél méter hosszú volt. A kiterített szalagféreg több mint másfél méter hosszú volt.

  hogyan lehet megszabadulni a parazitáktól és férgektől

  Forrás: DR. Aztán elkezdte eltávolítani a mozgó férget.

  általános húgycső kenet férfiakban

  Bahan azt mondta, hogy megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy csak egy szalagféreg volt. A beteg gyógyszeres kezelést kapott, hogy a féreg esetleges többi része is távozzon a testből. A Szalagféreg emberben Ellenőrzési és Megelőzési Központ tavaly megjelentetett egy tanulmányt ami szerint az Alaszka partjainál fogott vadlazacokban lehetnek szalagférgek. A kaliforniai páciens azt eset után azt mondta, hogy egyhamar nem igan fog enni lazacot.