Belső testtisztítás: hogyan méregtelenítsünk egyszerűen?

Parazitaellenes testtisztítás

Tartalom

  Teljes Test Tisztító csomag - Támogatja az immunrendszer egészséges működését Teljes Test Tisztító csomag A maga nemében egyedülálló, minden részletre kiterjedő komplex tisztító, méregtelenítő csomag gyógynövényekből, melyet úgy terveztek, hogy természetes segítséget nyújtson a szervezet számára a toxinoktól, kórokozóktól, parazitáktól, káros gombáktól és egyéb fertőző anyagoktól való megszabadulásában, melyek parazitaellenes testtisztítás a szervezetben, gyengítik, s idővel megbetegítik azt.

  A kúra ideje alatt javasolt az állati fehérjében szegény étrend, a napi bő folyadék liter tisztított víz és Ponay tea bevitele, valamint lehetőség szerint a csökkentett dohányzás, kávé és alkoholfogyasztás.

  A cukor és a mesterséges édesítőszerek fogyasztása is kerülendő. A kúra kezdetén átmeneti gyengeség, fáradékonyság, fejfájás léphet fel de parazitaellenes testtisztítás jellemzőami a méregtelenítés és a gombatelepek pusztulásának következménye.

  Csörgő és szúrófejű férgek.

  A program 6 x db, kizárólag gyógynövény-tartalmú kapszulát tartalmaz. Szedésük évente egyszer-kétszer, megelőző jelleggel, vagy akut állapotban érdemes.

  parazitaellenes testtisztítás féregtabletta az ember nevét ára

  Káros mellékhatásuk nincs, gyógyszerekkel együtt is szedhetők. Daganatos betegeknek a kúra nem ajánlott.

  parazitaellenes testtisztítás tabletták férgek kezelésére szolgáló módszer

  Citosztatikus kezelés után egyéni állapot függvényében adható! A Bowel Cleaner és a Parasite Cleanse kapszulát egyéni érzékenység és státusz függvényében szükséges beállítani. A Total Body Cleanse, T.

  parazitaellenes testtisztítás malária parazita közbenső gazdaszervezet

  Várandósok és szoptatós anyukák, a Total Body Cleanse T. Gyermekeknek 12 éves kor alatt nem javallott.

  parazitaellenes testtisztítás ureaplasmosis antibiotikumok férfiak kezelésére