Állattartási hibák és mérgezések megelőzése és megszűntetése - Sera Akvarisztika

Mérgező pótlás. Tartalomjegyzék

Tartalom

  SZEGLET PÉTER egyetemi docens A tantárgy oktatásának célja: -         A tantárgy célja, hogy a hallgatókkal megismertesse a környéken található legfontosabb ehető és mérgező nagygombákat, azok szervezet- és alaktanát, előfordulási helyüket és időszakaikat.

  mérgező pótlás hogyan lehet a testben férgesíteni

  Ismertetésre kerülnek a gombamérgezések típusai. Tantárgy elismerésének feltételei Az index aláírásához az előadásokon és gyakorlatokon való aktív részvétel szükséges. A hiányzások igazolása a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat szerint történik.

  mérgező pótlás helminthic kezelés terápiás betegség

  Szakdolgozati, diplomadolgozati témák Témafelelős: Dr. Szeglet Péter egyetemi docens Vadon termő gombák termesztésbe vonása Témafelelős: Dr.

  mérgező pótlás antihelminthic gyógyszerek emberre mint prevenció

  Tárgyalásra kerül a gombahatározás menete, a fontosabb határozói bélyegek, ismertető jegyek. Készség szintjén elsajátítják a gyakoribb ehető- és az összes súlyosan mérgező gombafaj felismerését. Az előadásokon a tavaszi félévben a sejttani, alaktani mikológiai ismeretek mellett a gombák szaporodási típusaival, szaporító képleteivel, az anyagcsere és növekedési folyamataival foglalkozunk.

  mérgező pótlás férgek tünetei gyermekeknél 2 éves kezelés alatt

  A rendszertanban mintegy gombafaj tételes ismertetésre kerül sor. A foglalkozások formája Kontakt óra heti 2 óra gyakorlat — őszi félév; heti 2 óra előadás — tavaszi mérgező pótlás Önálló felkészülés A leckekönyv aláírója Dr. Szeglet Péter egyetemi docens tárgyfelelős oktató A leckekönyv aláírás feltételei: Az index aláírásához az előadásokon és konzultációkon való aktív részvétel szükséges.

  A tantárgy típusa az érdemjegy mérgező pótlás szempontjából TVSz 16 Vizsgaidőszakon belüli számonkérésen alapuló érdemjegy szóbeli A tantárgy számonkérési formája.

  mérgező pótlás ryu murakami paraziták