Akváriumok akvarisztikai kiegészítők, díszhalak, garnélák, növényes akvarisztika

Gyrodactylus paraziták, SERA POND OMNIPUR 500ml

Tartalom

  Nem találja a keresett felszerelést?

  Kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban? Jól jönne egy szakértő tanácsa a választás előtt? Keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén és mi örömmel segítünk.

  Háziállat Magazin Guppibetegségek - 3. Egy másik, ebbe a csoportba tartozó betegség a bársonybetegség, valamint gyrodactylus paraziták édesvízi hidrák okozta betegségek, amelyek inkább azokat a halakat érinti, amelyek sok, tavakból származó élő táplálékot fogyasztanak. A tapasztalatok egybehangzóan utaltak egy közös parazitára: Ichthyopthirius. A mikroszkópikus egysejtű parazita neve Ichthyophirius multifilis. A guppira tapad és pikkelye vagy bőre alá telepszik.

  A szállítás díja ennél alacsonyabb összegű vásárlás esetén is csak 1. Prodibio féreg- és parazitafertőzések elleni gyógyszer tengeri halak gyrodactylus paraziták A képre kattintva elérheti a gyártó termékeit Segítség a vásárláshoz: Termékkel kapcsolatos kérdése van? Hívjon bennünket, és mi örömmel segítünk.

  Teljes szövegű keresés Lapos kövek alján… Hol találkozhatunk kint, a szabad természetben laposférgekkel? Természetesen vizekben. Bár valószínű, hogy a laposférgek is eredetileg tengeri állatok, a legtöbb ősi jelleget megőrzött csoportjuk, az örvényférgek Turbellaria osztály számos faja édesvízi. Legismertebb örvényférgeink az ún.

  Nem szeretne online vásárolni? Rendelését telefonon, vagy a Wesselényi utcai üzletünkben személyesen is leadhatja.

  gyrodactylus paraziták bendax tabletták férgek ár

  Nem tud választani? Több termék tulajdonságainak összehasonlításához használja gyrodactylus paraziták "összehasonlít" funkciót. Később szeretne vásárolni?

  gyrodactylus paraziták gyógyítja az alben férgeket

  Regisztráljon és készítsen "kívánságlistát". A kívánságlistára összegyűjtött termékeket később akár egyben is megvásárolhatja.

  gyrodactylus paraziták ajánlások férgek gyermekeinek kezelésére

  Prodibio féreg- és parazitafertőzések elleni gyógyszer tengeri halak számára A Prodibio féreg és parazita elleni gyógyszerkészítménnyel a Gyrodactylus hámféregDactylogyrus kopoltyúféregvagy Cestodes bélféreg betegségekkel fertőzött tengeri halainkat tudjuk egyszerűen és hatékonyan kezelni.

  A készlet 6 db ampullát tartalmaz, melyek literes akvárium méretig elégségesek.

  gyrodactylus paraziták férgek kezelése után láz jelentkezett

  A készletben található 6. Fontos: a kezelés idejére minden alacsonyrendű állatot: korallt, csigát, kagylót, rákot, stb.

  gyrodactylus paraziták déli paraziták