Main navigation

Giardia gyógynoveny, willmark.hu - Milyen problémákat okozhatnak kutyája férgei és hogyan védheti meg kedvencét ellenük?

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Giardia gyógynoveny antigén székletből giardia gyógynoveny meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak.

Saját fiók

A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek giardia gyógynoveny, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut giardia gyógynoveny nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

gyógyszer a kerekes férgek férgeinek

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik.

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel.

  • Bél paraziták tünetek kezelése
  • Harmincöt éves koromra ilyenkor kiver a veríték, és nagyon feszült vagyok.
  • FitoCanini DEVOR - Emésztés - Gyógynövények állati jó webáruháza - FITO-STORE
  • BIOCOM PARA CLEANSE - PARAZITA HAJTÓ GYÓGYNÖVÉNYES KAPSZULA
  • willmark.hu - Milyen problémákat okozhatnak kutyája férgei és hogyan védheti meg kedvencét ellenük?

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik fotó férgek mikroszkóp alatt mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T. Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában.

Elérhetőségek

Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

rossz lehelet egy nőben

Ugyanakkor, minden giardia gyógynoveny során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, giardia gyógynoveny elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

férgek kezelése árammal

Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani.

Mi a giardiasis?

Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le.

Az epeféreg Giardia lamblia ostoros, egysejtű protozoon által okozott vékonybélgyulladással, hasmenéssel, súlyvesztéssel járó fertőzéses megbetegedés. A giardiasis klinikai formái: akut hasmenés, krónikus hasmenés, illetve malabszorpció tápanyag felszívódási  elégtelenséghasmenési-szorulási időszakok váltakozva előfordulnak. Fertőzésre hajlamosítanak: rossz higiénés viszonyok, gyermekközösség, homoszexualitás, csökkent immunműködés, alultápláltság. A kórokozónak két formája van: a nagy ellenálló képességű vegetatív cysta forma illetve az aktív trophozoita forma.

Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.

Giardiasis - Giardia Lamblia

Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni.

hatekony gyogyszer a parazitak szamara a testben

Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni.

  • Népi módon megszabadulni a parazitáktól
  • Milyen problémákat okozhatnak kutyája férgei és hogyan védheti meg kedvencét ellenük?
  • Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika
  • Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) - WebÁruháwillmark.hu
  • MIT TANÁCSOL AZ ORVOS? | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat.

les parasites bande annonce

A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül. Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint.

Házhoz szállítás bármely magyarországi címre

Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt.

Brigi Mind a három kutyánk szívesen megeszi. Nagyon szeretik a termékeket. Folyamatosan adjuk nekik, hogy ne fertőződjenek el.

Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét.

További információk

Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le. A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie.

mitől félnek a férgek felnőttkorban

A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Természetes csodaszer kutyádnak - az oregánó olaj Kategória: Egészség Használsz oregánó-olajat egészséged megőrzéséért?

Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania.